McDonald's rusza z McDelivery w Lublinie

Wersja tekstowa

Już ponad 100 polskich restauracji McDonald’s oferuje swoim klientom usługę dowozu jedzenia. Od 18 czerwca z tego rozwiązania mogą korzystać również mieszkańcy Lublina. Wystarczy dokonać zamówienia w aplikacji Uber Eats i cieszyć się dostawą pod same drzwi.

Zainteresowanie klientów usługą McDelivery wciąż rośnie, dlatego McDonald’s stale poszerza jej zasięg. Dzięki aplikacji Uber Eats mieszkańcy Warszawy, Krakowa, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Sopotu, Gdyni, Łodzi i Katowic mogą zamawiać swoje ulubione produkty wraz z dostawą do domu. Teraz będzie to możliwe również na terenie Lublina. Zamówienia będzie realizowało aż 7 lokali w mieście.
McDonald’s na ul. Piłsudskiego 3
McDonald’s na ul. Puławskiej 40
McDonald’s na ul. Krakowskie Przemieście 52
McDonald’s na Al. Spółdzielczości Pracy 34
McDonald’s w Tarasach Zamkowych na Al. Unii Lubelskiej 2
McDonald’s w C.H Plaza na ul. Lipowej 13
McDonald’s na ul. Kraśnickiej 130

Od 2018 roku już 9 polskich miast, czyli ponad 100 restauracji McDonald’s zostało objętych usługą McDelivery. Aby złożyć zamówienie wystarczy:
  1. Pobrać aplikację Uber Eats lub wejść na ubereats.com
  2. Wybrać restaurację objętą usługą
  3. Złożyć zamówienie i dokonać płatności przy pomocy karty debetowej lub kredytowej, poprzez konto Android Pay albo system PayPal
Użytkownicy aplikacji mobilnej Uber Eats mogą korzystać z niemal całej oferty klasycznej i McCafé dostępnej w tych samych cenach, co w lokalach sieci, powiększonych jedynie o cenę usługi dowozu. Zamówienia są realizowane w godzinach od 11:00 do 23:00. Obecnie do każdego zamówienia jest dołączona Coca-Cola Peach Zero 0,5- GRATIS!
Więcej o usłudze oraz regulaminy aktualnych promocji można znaleźć tutaj.

Zapraszamy na fanpage McDonald’s Polska https://www.facebook.com/McDonaldsPolska i www.McDonalds.pl.

Wersja tekstowa