Soczysta wołowina, rozpływający się w ustach kotlet serowy, chrupiący bekon – nic dziwnego, że o powrót swojego ulubionego burgera miłośnicy Drwala wypytywali przez cały rok. Ponieważ Burger Drwala czyta komentarze na swój temat nawet na urlopie, postanowił zrobić swoim fanom niespodziankę i wytypował kilka osób, które spotkały się z nim przedpremierowo w Toruniu. Szczęściarze mieli okazję nie tylko go spróbować, ale i dosłownie odkryć lepszą stronę zimy!
Zamieściłam komentarz na fanpage McDonald’s na Facebooku z pytaniem, kiedy będzie Drwal i tak trafiłam do restauracji. Drwal jest przecież jak przyjście Mikołaja. Wszyscy na niego czekają, zarówno moje miasto, jak i moi znajomi. Jesteśmy mocno zafiksowani na jego punkcie i przysięgam, takich kolejek jak w naszym małym Wałbrzychu nie ma pod żadnym innym McDonald’s, kiedy tylko Drwal wchodzi do obiegu
– mówi Anita.
Napisałem komentarz na Facebooku, żeby oddali nam Drwala i dostałem wiadomość zwrotną, żebym odezwał się na podany adres e-mail. Kiedy tylko zbliża się zima, to przypominam sobie o Drwalu. Ser topiony! Nie można go z niczym innym porównać. Co roku czekam na tego burgera
– dodaje Mateusz, mieszkaniec Gliwic.
Na stronie na Facebooku zapytałam, kiedy w końcu będzie Drwal — odpisali, że dadzą mi znać! Moje uwielbienie do Drwala zaczęło się 1,5 roku temu, kiedy spróbowałam go w klasycznej wersji
– informuje Natalia z Ostródy.
***
Zapraszamy na fanpage McDonald’s Polska https://www.facebook.com/McDonaldsPolska
i www.mcdonalds.pl.
McDonald’s Polska rozpoczął działalność w 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Obecnie w Polsce działa ponad 470 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 28 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez ponad 70 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald’s.